Klant
Dataiku
Jaar

2019

Services
  • Event
  • Design
  • Activation
Highlights
  • Intro movie
  • Outdoor banners
  • Programmaboekje

#EGGAMS2019
powered by Dataiku.

Voor de allereerste keer kwam het EGG event van Dataiku naar Nederland. In Pakhuis de Zwijger te Amsterdam kwamen zo’n 445 gasten kennis opdoen over Data en de toepassing van Artificial Intelligence in het bedrijfsleven.
Aan ons de vraag om het event volledig te voorzien van een aansprekende look and feel. En alle vormgeving te verzorgen, inclusief knallende intromovie om het event mee af te trappen.

In opdracht van Dataiku en Heppener-Makes it happen!

Key visual

Binnen het thema staan de drie Amsterdamse kruizen centraal. Deze sterke grafische vorm verbindt de mensen, de kennis en de data. En brengt alles samen op een centrale locatie. Alle uitingen werden vormgegeven in drie opvallende kleurcombinaties.

Dit is een afbeelding van het logo voor EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 dat in Pakhuis de Zwijger werd gehouden. De huisstijl van EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en blauwe of roze logo van EGG Amsterdam. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!
Dit is een afbeelding van het logo voor EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 dat in Pakhuis de Zwijger werd gehouden. De huisstijl van EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en blauwe of roze logo van EGG Amsterdam. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!
Dit is een afbeelding van het logo voor EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 dat in Pakhuis de Zwijger werd gehouden. De huisstijl van EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en blauwe of roze logo van EGG Amsterdam. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!
Dit is een afbeelding van het sponsorboekje voor EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 dat in Pakhuis de Zwijger werd gehouden. We zien twee platen van het sponsorboekje in de huisstijl van EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en witte logo van EGG Amsterdam. Daaronder het logo in wit van Dataiku. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!
Dit is een afbeelding van blauw t-shirt voor EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 dat in Pakhuis de Zwijger werd gehouden. We zien een man met een blauw t-shirt met daarop de huisstijl van EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en roze logo van EGG Amsterdam. Daarnaast het witte logo van Dataiku. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!
Dit is een afbeelding van een smartphone voor EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 dat in Pakhuis de Zwijger werd gehouden. Op de smartphone zien we de huisstijl van EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en blauwe of roze logo van EGG Amsterdam. Daaronder het logo in wit van Dataiku. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!
Dit is een afbeelding van een totebag met daarop het logo voor EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 dat in Pakhuis de Zwijger werd gehouden. De huisstijl van EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en blauwe of roze logo van EGG Amsterdam. Daaronder het logo in wit van Dataiku. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!

Volledige zichtbaarheid

Voor dit event zijn in totaal 126 verschillende items ontwikkeld. Van programmaboekje en grabbing machine tot A2-posters en outdoorbanners. Pakhuis de Zwijger werd tot in elk detail voorzien van EGG Amsterdam 2019 branding.

Klinkende cijfers

126

Items die we hebben vormgegeven

445

Geregistreerde bezoekers van het event

36

Seconden applaus voor de introvideo

Hoogtepunten

Dit is een afbeelding van de buitengevel van Pakhuis de Zwijger waar het EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 werd gehouden. We zien meerdere uitingen die gemaakt en ontwikkeld zijn door Activates in opdracht van Dataiku. We zien posters, banners en uithangborden met daarop de huisstijl van EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en blauwe of roze logo van EGG Amsterdam. Daaronder het logo in donkerblauw van Dataiku. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!
Dit is een afbeelding van de buitendoek op het terrein van Pakhuis de Zwijger waar het EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 werd gehouden. We zien uithangborden met daarop de huisstijl van EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en blauwe of roze logo van EGG Amsterdam. Daaronder het logo in donkerblauw van Dataiku. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!
Dit is een afbeelding van Pakhuis de Zwijger waar het EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 werd gehouden. We zien een witte demobalie met een beeldscherm met daarop de huisstijl van EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en blauwe of roze logo van EGG Amsterdam. Daaronder het logo in donkerblauw van Dataiku. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!
Dit is een afbeelding met meerdere sponsordoeken voor het EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 event van Dataiku. We zien sponsordoeken voor Ordina, Deepbelief, Data Science met daarop de logos van de sponsors in de huisstijl van EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en blauwe of roze logo van EGG Amsterdam. Daaronder het logo in donkerblauw van Dataiku. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!
Dit is een afbeelding van een witte demobalie met daarop de huisstijl van EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en blauwe of roze logo van EGG Amsterdam. Daaronder het logo in donkerblauw van Dataiku. Ook zien we een beeldscherm met de live uitzending van de opening en workshops van Dataiku. In Pakhuis de Zwijger waar het EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 plaatsvond. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!
Dit is een afbeelding van een witte phone locker met daarop de huisstijl van EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en blauwe of roze logo van EGG Amsterdam. Daaronder het logo in donkerblauw van Dataiku. Ook zien we een rollupbanner van DATASCIENCE van Dataiku. In Pakhuis de Zwijger waar het EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 plaatsvond. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!
Dit is een afbeelding van een witte phone locker met daarop de huisstijl van EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en blauwe of roze logo van EGG Amsterdam. Daaronder het logo in donkerblauw van Dataiku. Ook zien we een poster van DATASCIENCE van Dataiku. In Pakhuis de Zwijger waar het EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 plaatsvond. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!
Dit is een afbeelding van een de lunch en broodjes tijdens EGG Amsterdam 2019. Daarboven hangt een poster in de huisstijl van EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en blauwe of roze logo van EGG Amsterdam. Daaronder het logo in donkerblauw van Dataiku. In Pakhuis de Zwijger waar het EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 plaatsvond. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!
Dit is een afbeelding van de merchandise, t-shirts en posters met daarop de huisstijl van Datarebel, een vogel en EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en blauwe of roze logo van EGG Amsterdam. Daaronder het logo in donkerblauw van Dataiku. In Pakhuis de Zwijger waar het EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 plaatsvond. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!
Dit is een afbeelding live event en lezing en workshop tijdens EGG Amsterdam 2019. Een man in grijs pak staat op het podium en spreekt het publiek toe. Op de beeldschermen zien we de huisstijl van EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en blauwe of roze logo van EGG Amsterdam. Daaronder het logo in donkerblauw van Dataiku. In Pakhuis de Zwijger waar het EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 plaatsvond. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!
Dit is een afbeelding van een workshop tijdens EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 dat in Pakhuis de Zwijger werd gehouden. We zien twee dames op het podium het publiek aanspreken. Zij staan voor de videoschermen met daarop de huisstijl van EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en blauwe of roze logo van EGG Amsterdam. Daaronder het logo in donkerblauw van Dataiku. Met mooie lampen in houten frames lezen we #EGGAMS2019. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!
Dit is een afbeelding van alle medewerkers van DATAIKU tijdens EGG Amsterdam 2019. De mensen staan op het podium steken hun handen in de lucht. Op de beeldschermen zien we de huisstijl van EGG Amsterdam, bestaande uit drie Amsterdamse kruizen en witte logo van EGG Amsterdam. Daaronder het logo in wit van Dataiku. In Pakhuis de Zwijger waar het EGG Amsterdam 2019 #EGGAMS2019 plaatsvond. De stijl van EGG Amsterdam is volledig ontwikkeld door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim in opdracht van Dataiku en Karin Heppener van Heppener makes it happen!