Total branding voor

nieuwe optiekformule

Om de brilstore, een nieuwe optiek in de Bollenstreek te positioneren, werd gevraagd om een ‘sophisticated’ logo. Het beeldmerk is geïnspireerd op de Scandinavische eenvoud en weerspiegelt de kwaliteit die de brilstore voor ogen heeft als het gaat om professionele oogzorg.

Dit is een zwarte afbeelding van het logo voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Dit concept en het logo zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Dit is een afbeelding van een bril in kleur voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Dit concept is ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Dit is een afbeelding van een vrouwenoog in kleur. in zwarte letters is de tekst 'Oog voor kwaliteit' te lezen gemaakt voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Dit concept en de merkgeloof en propositie zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.

Merkgeloof

Om tot het logo te komen, ontwikkelden we een nieuw merkgeloof. Vanuit de missie (uw zicht is onze zorg) en de visie (alleen het allerbeste voor onze klanten) ontstond de kernachtige payoff “Oog voor kwaliteit” wat geldt als vertrekpunt voor alle communicatie.

Dit is een afbeelding van een lijntekening van een oogvorm voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Dit concept en de lijntekening zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Dit is een afbeelding van verschillende huisstijlmiddelen voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Op een tafel liggen briefpapier, visitekaartjes en een zwarte brillenkoker. Op de middelen staat het logo van De Brilstore. Het concept en de huisstijl zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Dit is een afbeelding van een tas en verpakkingsdoos voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Op een witte tas met zwarte handvatten staat het zwarte logo van De Brilstore. Op de groene verpakking zien we het zwarte logo van De Brilstore en de lijntekening van een oog. Dit concept en verpakkingen zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Dit is een afbeelding van de winkel voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Op de afbeelding zien we brillen op witte planken. Op de onderzijde van de stellingkast staat het logo van De Brilstore. Het concept en de schets van de winkel zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.

Campagne

met impact

Om brildragers te wijzen op de gevaren van slechte oogzorg, werd een bewustwordingscampagne opgezet. Met posters, advertenties en verschillende social formats bereikt de brilstore haar doelgroep met relevante content.

Dit is een afbeelding van een advertentie voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Op de advertentie lezen we de groene tekst 'leuk hoor, die nieuwe look. maar het oog wil ook wat' Hieronder staan nog wat regels tekst in het zwart. Op een groene boog staat het zwarte logo van De Brilstore. Dit concept en de advertentie zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Dit is een afbeelding van een buitenreclamebord voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Op de poster lezen we de paarse tekst 'dat montuur past goed bij je gezicht. Maar het oog wil ook wat'. Hieronder staat nog wat regels tekst in het zwart op een paarse boog en zwarte logo van De Brilstore. Dit concept en de advertentie zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Dit is een afbeelding van een buitenreclamebord voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Op de poster lezen we de roze tekst 'Staat je goed die nieuwe bril, maar het oog wil ook wat'. Hieronder staat nog wat regels tekst in het zwart op een roze boog en zwarte logo van De Brilstore. Dit concept en de advertentie zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Dit is een afbeelding van social media uiting in een witte, mobiele telefoon voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Op de social media uiting zien we een testimonial van een man met bril en grijze haren en een grijze trui die zegt "met veel geluk is mijn netvlies gered. Ik ging letterlijk door het oog van de naam." Sam de Jong. In zwarte tekst lezen we 'Voorkomen is beter dan genezen. Kom daarom voor deskundige oogzorg en advies bij ons langs. Ook zien we een illustratie van lijnen die een oog voorstellen en het zwarte logo van De Brilstore. Dit concept en de social media uiting zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Dit is een afbeelding van social media uiting in een witte, mobiele telefoon voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Op de social media uiting zien we een testimonial van een jonge man met bril en bruine haren en een geblokte blouse die zegt "Die bril is oké, maar ik ben vooral blij dat ook de conditie van mijn ogen is bekeken." James van Duren. In zwarte tekst lezen we 'Voorkomen is beter dan genezen. Kom daarom voor deskundige oogzorg en advies bij ons langs. Ook zien we een illustratie van lijnen die een oog voorstellen en het zwarte logo van De Brilstore. Dit concept en de social media uiting zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Dit is een afbeelding van social media uiting in een witte, mobiele telefoon voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Op de social media uiting zien we een testimonial van een oudere dame met bril en grijze haren en een grijze blouse met geel sjaaltje die zegt "De schade aan mijn linkeroog houd ik. Gelukkig kon ik staar wel op tijd voorkomen." Anisa van Amersfoort. In zwarte tekst lezen we 'Voorkomen is beter dan genezen. Kom daarom voor deskundige oogzorg en advies bij ons langs. Ook zien we een illustratie van lijnen die een oog voorstellen en het zwarte logo van De Brilstore. Dit concept en de social media uiting zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Dit is een afbeelding van een social media advertentie voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Op een paarse achtergrond lezen we in witte tekst 'eye opener #2' In zwarte letters lezen we de tekst 'lang naar een beeldscherm staren is niet schadelijk voor je ogen' Op een witte boog staat het zwarte logo van De Brilstore en de lijntekening van een oog. Dit concept en de social media uiting zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Dit is een afbeelding van een social media advertentie voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Op een groene achtergrond lezen we in witte tekst 'eye opener #1' In zwarte letters lezen we de tekst 'je ogen zijn het meest kwetsbaar als je in direct zonlicht kijkt' Op een witte boog staat het zwarte logo van De Brilstore en de lijntekening van een oog. Dit concept en de social media uiting zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Dit is een afbeelding van een social media advertentie voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Op een roze achtergrond lezen we in witte tekst 'eye opener #3' In zwarte letters lezen we de tekst 'staar is de meest voorkomende oorzaak van gezichtsverlies bij mensen ouder dan 40 jaar' Op een witte boog staat het zwarte logo van De Brilstore en de lijntekening van een oog. Dit concept en de social media uiting zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.

Retail blijft retail

Het gaat bij de brilstore ook gewoon om sales. Daarom een aantal zichtbare advertenties en posters die de collectie aanprijzen.

Dit is een afbeelding van een advertentie in de krant voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Op de advertentie zien we een collectie brillen en lezen we de groene tekst 'Ons nieuwe assortiment voor zichtbare verbetering'. Hieronder staan brillen en sluiten we af met een groene boog en zwart logo van De Brilstore. Dit concept en de advertentie zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Dit is een afbeelding van een advertentie voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Op de poster lezen we de paarse tekst 'Een bril die past, is nog niet per sé een passende bril' Hieronder zien we een collectie brillen. Op een paarse boog staat een het zwarte logo van De Brilstore. Dit concept en de advertentie zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Dit is een afbeelding van een advertentie voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Op de poster lezen we de roze tekst 'Had jij deze catchy computerbril voor ogen. Hieronder staat nog wat regels tekst in het zwart op een roze boog en zwarte logo van De Brilstore. Dit concept en de advertentie zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Dit is een afbeelding van een advertentie voor De Brilstore uit Voorhout. Deze optiekwinkel met gecertificeerde optometristen is een nieuw concept uit de koker van Clair Optiek uit Sassenheim. Op de poster lezen we de groene tekst 'Had jij deze nieuwe leesbril op het oog? Hieronder staat nog wat regels tekst in het zwart op een groene boog en zwarte logo van De Brilstore. Dit concept en de advertentie zijn ontwikkeld, gemaakt en vormgegeven door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.