Claudia Sträter

Adjustments Required

De nieuwe collectie van Claudia Sträter gaat in de sale.We bedachten hiervoor de campagne ‘Adjustments Required’. De artikelen zijn zo scherp geprijsd, dat je je fysiek moet aanpassen om alle koopjes te kunnen scoren.

Op de afbeelding zien we bruingekleurd prijslabel met daarop in zwarte tekst geschreven "Adjustments required New arrivals sale starts October claudiasträter.com. Dit is een campagneconcept bedacht om de sales aan te prijzen voor Claudia Sträter. De campagne is bedacht en ontworpen door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.

Opvallende retail

campagne

De campagne werd via print, POS, online bannering, social en op website gecommuniceerd. Met een online game kon je tijdens de pre-sale al flinke korting scoren.

Op de afbeelding zien we een meisje met zwart haar, gekleed in een prachtige rode jurk. Ze heeft een ontzettend lange arm naast zich hangen om bij aanbiedingen te komen. Ze kijkt naar een bruingekleurd prijslabel aan een zwart touwtje met daarop in zwarte tekst geschreven "Adjustments required New arrivals sale starts October claudiasträter.com. Onder aan de afbeelding staat het logo van Claudia sträter in het zwart. Dit is een campagneconcept bedacht om de sales aan te prijzen voor Claudia Sträter. De campagne is bedacht en ontworpen door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Op de afbeelding zien we een blond meisje gekleed in tijgerprint jurkje dat 5 armen heeft die ook uit haar rug komen. Ze kijkt naar een bruingekleurd prijslabel aan een zwart touwtje met daarop in zwarte tekst geschreven "Adjustments required New arrivals sale starts October claudiasträter.com. Dit is een campagneconcept bedacht om de sales aan te prijzen voor Claudia Sträter. De campagne is bedacht en ontworpen door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Dit is een afbeelding van een buitengevel van Claudia Sträter winkel met daarin verwerkt de keyvisuals van de modellen, gekleed in een prachtige jurk. Ze kijken naar een bruingekleurd prijslabel aan een zwart touwtje met daarop in zwarte tekst geschreven "Adjustments required New arrivals sale starts October claudiasträter.com. Ook zien we een billboard met een poster. Het campagneconcept is bedacht om de sales aan te prijzen voor Claudia Sträter. De campagne is bedacht en ontworpen door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Op de afbeelding zien we de winkel met daarin verwerkt de keyvisuals van de modellen, gekleed in een prachtige kleding van Claudia Sträter. Ze kijken naar een bruingekleurd prijslabel aan een zwart touwtje met daarop in zwarte tekst geschreven "Adjustments required New arrivals sale starts October claudiasträter.com. Ook zien we een grote afbeelding van het prijslabel op een witte kast. Dit is een campagneconcept bedacht om de sales aan te prijzen voor Claudia Sträter. De campagne is bedacht en ontworpen door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Op de afbeelding zien we drie witte tassen met daarop de keyvisuals van de modellen, gekleed in een prachtige kleding van Claudia Sträter. Ze kijken naar een bruingekleurd prijslabel aan een zwart touwtje met daarop in zwarte tekst geschreven "Adjustments required New arrivals sale starts October claudiasträter.com. Dit is een campagneconcept bedacht om de sales aan te prijzen voor Claudia Sträter. De campagne is bedacht en ontworpen door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.
Dit is een afbeelding van de website van Claudia Sträter met daarin verwerkt de key visuals van de model, gekleed in een prachtige jurk. Ze kijkt naar een bruin prijslabel aan een zwart touwtje met daarop in zwarte tekst geschreven "Adjustments required New arrivals sale starts October claudiasträter.com. Het campagneconcept is bedacht om de sales aan te prijzen voor Claudia Sträter. De campagne is bedacht en ontworpen door Activates merkversterkend reclamebureau uit Sassenheim.