Versterk je merk

en blijf onthouden.

Activates houdt van communicatie dat een bijdrage levert aan je onderneming. Om dit te bereiken, ontwikkelt Activates effectieve (online) campagnes, creatieve (winkel)activaties, kneitersterke copy en graphic designoplossingen, zoals logo’s, brochures, websites, etc. Als het om de uitwerking gaat, dan ligt de lat ook een treetje hoger. Zodat je onderneming écht goed voor de dag komt.

Weinig tijd, krappe budgetten…, Activates weet hoe er met het bijltje wordt gehakt. Daarom houden we vooraf al rekening met deadlines en kosten. En lijntjes kort. Dat werkt sneller en dus efficiënter. Account managers hebben we niet. Een betrouwbaar netwerk wel. Als de klus er om vraagt, zetten we extra handjes in 'to get things done'. Leuk is het, mooi wordt het!

De mate van professionaliteit die Ralf biedt, kom je vanzelf tegen. Hij komt keer op keer met een waanzinnige vormgeving, levert ijzersterke teksten en denkt bij de realisatie van de website mee uit het perspectief van de klant.

Michiel GerritsenControlAltDelete

De diensten van Activates zijn betrouwbaar, van hoge kwaliteit en je krijgt advies waar dit nodig is. Hebben wij iets nodig qua ontwerp óf voor onze website? Dan bellen wij Activates!

René en Frank van WieringenBroSports

Ralf is een betrouwbare vakgigant. Niet een van dertien in een dozijn ideeën. Hij gaat altijd op zoek naar het detail. Hij denkt altijd goed mee en zorgt voor een fijne samenwerking.

Andy van KeijzerswaardAVK Stukadoors

Ralf heeft mijn wensen omgezet in een stijl die precies bij me past. Het straalt uit wat ik wil uitstralen. Met trots deel ik mijn visitekaartjes uit.

Nicole Oude VeldhuisOude Veldhuis Organizing

Ralf komt altijd met nieuwe en onderscheidende ideeën, is erg verfrissend en een goede sparringspartner op hoog niveau.

Bob GoedemansBMPG.nl

Activates weet - telkens weer - ons te verrassen door elke verstrekte opdracht via een bijzondere kwinkslag in een aansprekend en professioneel product om te zetten. Klasse!

Kees van VeelenAmphora Financieel

Wij versterken grote en kleine merken. (Inter)nationaal en lokaal.

Ook merkversterkend werk voor jouw merk?